Fitzit Card Game (EN)

Roligt spel som får plats i väskan! Spelet är på engelska så det är även perfekt för språkträning. What comes in a box, fits inside a blender, and is bound to make you laugh? Kom på ett föremål som passar med beskrivningen på kortet och addera det till rutnätet. Ju fler kort du spelar desto fler poäng får du. Använd din fantasi och kreativitet. Rekommenderas från 12 år och uppåt, för 2 spelare eller fler. En runda tar ungefär 20 minuter. Ett roligt spel för äldra barn och vuxna, passar perfekt att spela i en högstadieklas t ex.
99 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Ej i lager
SKU
GW1103

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Kortspel från Gamewright. För 2+ spelare. Speltid ca 20 minuter. Innehåller 265 kort och spelregler på engelska. OBS! Texterna på korten är även de på engelska. Förpackningens mått: 8,5 x 9,2 x 5,4 cm. Från ca 12+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Roliga familjespel!

Gamewright grundades 1994 av fyra föräldrar vars barn ville ha roliga spel. Gamewrights mål är att skapa underbara familjespel och kortspel som både barn och föräldrar vill spela. Spelen ska bidra till skratt, lärande, vänskap och skoj. Gamewright är ett amerikanskt företag och de flesta av spelen tillverkas i USA. Spelen har vunnit flera utmärkelser från Oppenheim Toy Portfolio, Dr. Toy, Mensa mfl.