Gentle Giraffe - On the Go

Smidig sömnhjälp när ni är på språng! Gentle Giraffe gör resan enkel för ditt barn, den lugnar och stöttar barn som ska sova. Den har kardborrefästen och är mindre i storleken som gör att den är lätt att ta med på resor, fästa på vagnen, packa ner i handbagaget osv. Gentle Giraffe - On the Go ger ifrån sig 4 olika lugnande ljud som ska hjälpa barnen med sömnen. Från 0 år.
349 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 0 år
  • 1 år
  • 2 år
Ej i lager
SKU
CB-7362
Gentle Giraffe - On the Go har fyra olika lugnande ljud: hjärtsla, vattenljud (Victoria falls), Safari Groove pcj Safari Travels. Volymen är ljusterbar och den drivs av två AA batterier (som medföljer). Två alternativ för insomningstimer: 23 och 45 minuter. Kardborrefästen finns för enkel uppsättning. Förpackningens mått: 15,2 x 14 x 21,6 cm 
Mer information:
CE-märkningCE

Cloud b - där god nattsömn startar! Namnet, Cloud b, är en twist på Cloud 9, drömmarnas land och företagets mål att designa produkter som hjälper bebisar, barn och deras föräldrar att få en god nattsömn. Cloud b's innovativa produkter har ljud, ljus och den senaste teknologin och är totalt lekvänliga vilket säkert gör dem till ditt barns favoriter.