GEOPuzzle - Världen (68 bitar)

Lär dig världens länder med ett kul geografipussel! Geografi kan vara hur trist som helst eller...riktigt roligt! GEOPuzzle är ett smart pussel där länderna utgör bitarna man ska lägga ihop. Barn kan från tidig ålder förstå mer om hur vår värld ser ut och vad olika länder ligger och heter. Med en färgglad design tilltalar det barn och vuxna som tillsammans kan lägga pusslet och prata mer om olika länder i världen. Från 4 år. Alla ländernas namn står på svenska!
199 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
GP-302

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Geopuzzle Världen består av 68 bitar och storleken på pusslet är 66 cm x 32 cm. Bitarna är gjorda av återvunnet material som är mycket hållbart. Pusslet har vunnit priser såsom Smart Play och Smart Toy utmärkelserna från Dr. Toy. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Kul med geografi!

Geotoys startades 2005 av en pappa, med många resdagar i jobbet, som ville hjälpa sina barn att utveckla sina geografikunskaper. Den första produkten var GeoPuzzle Europa med bitar formade som enskilda länder. GeoPuzzle Afrika, Asien och Amerika kom därefter tillsammans med USA/Kanada och slutligen världen . GeoPuzzles finns nu över hela världen och har översatts till ett tiotal språk.