Crystal Mining - gräv ut kristaller (4M KidzLabs)

Gräv ut äkta kristaller! Gräv ut egna äkta kristaller. Lägg dom i din stensamling och läs om de olika kristallerna. Detta är en perfekt present till barn som gillar att utforska och pyssla. Instruktioner på svenska medföljer! Från 7 år. Vi rekommenderar att utgrävningen görs utomhus - det dammar rätt bra!
159 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
4M-3252

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Gräva ut kristaller är en set som innehåller: 8 äkta kristaller som ligger i ett sandblock, special designad gräv verktyg, borste, förstoringsglas, display kort, förvaringspåse, detaljerad instruktioner och roliga fakta. Boxen är 17 cm x 22 cm x 6 cm. Instruktioner på svenska, engelska, franska, italienska, spanska, tyska och holländska. Engelsk förpackning. Från 7 år. Rek att göras utomhus.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Hur funkar det? - för nyfikna barn!

4M är ett designföretag baserat i Hong Kong. Deras mål är att skapa leksaker och spel som uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet. Det unika utbudet av produkter tillåter barnet att utforska och lära sig om omvärlden genom att experiment och "hands on"-aktiviteter. Företagets fyra ledord är kreativitet, inspiration, fantasi och glädje.