Solar Mechanics - bygg solcellsmoduler (4M Green Science)

Kul med solcellsdrift! Bygg flera olika mekaniska moduler som drivs av solen: en kylfläkt, en illusionssnurra, en CD-reflektor, en vibrobot och mer! Satsen innehåller solceller och delar att montera, komplettera med en stjärnskruvmejsel och en flaska. Inga batterier behövs! Om det inte finns någon sol? Låt skrivbordslampan lysa direkt på solcellen. Instruktioner på engelska - EJ svenska. Från 8 år och uppåt.
229 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
Ej i lager
SKU
4M-3401

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Experimentset från 4Ms serie Green Science. Innehåller allt material till6 olika konstruktioner - komplettera bara med en plastflaska och en stjärnskruvmejsel. Instruktioner på franska, tyska, nederländska, italienska, spanska, tyska och japanska (men INTE svenska). Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Hur funkar det? - för nyfikna barn!

4M är ett designföretag baserat i Hong Kong. Deras mål är att skapa leksaker och spel som uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet. Det unika utbudet av produkter tillåter barnet att utforska och lära sig om omvärlden genom att experiment och "hands on"-aktiviteter. Företagets fyra ledord är kreativitet, inspiration, fantasi och glädje.