Hund-pussel med 3 bitar (Plan Toys)

Ett underbart pussel med tre bitar! En gullig liten hundfamilj som barnet kan placera på den utstansade brickan. Pusslet kanske inspirerar till en saga om de tre hundarna i olika storlekar? Bitaran är mycket behagliga att hålla i, tillverkade helt i PlanWood med mjuka, avrundade kanter. Perfekt för små händer! Från 18 månader och uppåt.
219 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
PT-4636
Pussel med 3 bitar (plus en bricka) från Plan Toys. Material PlanWood (malda restprodukter från träproduktionen, färgade med organiska färger och blandade med ett organiskt bindemedel). Mått (pusselbricka) : 21 x 14 cm. Från 18+ månader.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!