3D Solsystemet modell (4M)

Bygg en mobil av solsystemet! Kul vetenskaps-pyssel för hela familjen. Häng den i taket och se när den roterar och lyser i mörkret. Mobilen mäter hela 75 x 75 cm när den spänns upp! Använd de medföljande "lysa-i mörkret-färgerna" och måla planeterna. Ladda med taklampan eller en ficklampa, släck och se hur planeterna lyser i mörkret. Innehåller allt du behöver för att bygga solsystems-mobilen samt en plansch med roliga fakta om vårt solsystem och detaljerade instruktioner på engelska. OBS! Det är viktigt att följa instruktionerna noga och låta färgerna torka innan man påför den självlysande färgen. Från 8 år och uppåt.
249 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
4M-5520
Byggset från 4M-bygg en mobil av solsystemet. Mått (uppspänd) ca 75 x 75 cm. Innehåller alla planeterna, ett set med krokar och pinnar, fiskelina, 12 små färgburkar, 2 självlysande färgpaket, 2 målarpenslar, pinnar att hänga upp mobilen med, en plansch (59 x 42 cm) med roliga fakta om vårt solsystem samt detaljerade instruktioner (på engelska). Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

4M är ett designföretag baserat i Hong Kong. Deras mål är att skapa leksaker och spel som uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet. Det unika utbudet av produkter tillåter barnet att utforska och lära sig om omvärlden genom experiment och "hands-on" aktiviteter. Företagets fyra ledord är kreativitet, inspiration, fantasi och glädje.