ARK smiley tugghalsband (välj hårdhet, färg)

Roligt terapeutiskt halsband för ökat fokus! Ett fint hängsmycke med en smiley som kan hjälpa barn och vuxna, med tuggbehov, att koncentrera sig bättre under lektioner, läxläsningn och andra aktiviteter. Arks smileysmycke är helt enkelt ett mycket bra alternativ till att tugga/bita på fingrar, knogar, ärmar, pennor etc då man behöver lugna ner sig och fokusera. Justerbar halsbandssnodd med lätthanterligt "lås".

ARKs alla tuggprodukter finns i olika hårdheter:

  • Standard (gul) - för den som tuggar mycket försiktigt
  • XT (rosa) - XT står för "Xtra Tough" rekommenderas för dem som tuggar måttligt hårt.
  • XXT (blå) - XXT står för "Xtra Xtra Tough" rekommenderas för dem som gillar att tugga på fasta föremål med ordentligt motstånd

Pga sin form är "smiley" lite hårdare än de mer avlånga ARKprodukterna och tillverkaren rekommenderar att man väljer en mjukare variant än man vanligtvis använder.

Halsbandet är ingen leksak utan ett terapeutiskt hjälpmedel och rekommenderas inte för mycket ivrigt/aggressivt tuggande.

Från 229 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
ARK-SM-valj

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Tugghalsband med två olika hårdheter (densitet). Tillverkad i USA. Detta är ingen leksak utan ett terapeutiskt hjälpmedel-rekommenderas INTE för mycket ivrigt/aggressivt tuggande. Tvätta smycket före och, vid behov, efter användning med mild tvål och vatten. Diskmaskinsäker upp till 70 grader C. Halsbandsnodd längd 85 cm (justerbar). Rekommenderas för åldern 5 år och uppåt. Rekommenderas speciellt för personer som har autism, sensoriska behov, ångest, ADHD, etc. Mått (ca): 4,8 x 1 cm.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

För alla med tuggbehov! 

ARK Therapeutic är ett amerikanskt familjeföretag som tillverkar innovativa terapiverktyg och produkter för barn och vuxna med särskilda behov. Företaget startades av ett par, hon logoped, han ingenjör, och de har som mål att skapa lösningar som gör livet enklare för dig och dina nära och kära. Här hittar du noga utvalda tugghjälpmedel av hög kvalitet, både coola tuggsmycken och rejäla penntoppar.