Badkarsdekaler - sagor om sjöjungfrur (från Tiger Tribe)

Berätta en saga med sjöjungfrur! Roligt set med badkarsdekaler med sjöjungfrutema. Förvaringslåda med hål i botten och sugproppar kan användas både i leken och som förvaring. När dekalerna blir blöta fäster de på badkaret och kaklet. Från 3 år.
249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
TT-3761501

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

18 dekaler och en förvarlíngskorg - badleksak från Tiger Tribe med havstema. Tillverkat av foam och plast. Vi rekommenderar att man inte använder badolja i vattnet för att behålla dekalernas tryck. Förpackningens måtta: 26 x 19 x 11,5 cm. Från 3+ år. OBS! Lämna aldrig barnet obevakat i badkaret!
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Interaktivt, kreativt och roligt

Det australienska varumärket Tiger Tribe startades av ett föräldrapar i ett garage i Melbourne 2007. I sortimentet hittar du kompletta, portabla pysselset som stimulerar barnets kreativitet, roliga badleksaker, genomtänkta babyleksaker och interaktiva leksaker som sätter fart på både barn och vuxna! Tiger Tribe erbjuder roliga, utvecklande produkter och företaget stöder Australiens natur och djurliv genom ett samarbete med Foundation for National Parks & Wildlife.