Crystal Mining - gräv ut kristaller (KidzLabs)

Gräv ut äkta kristaller! Gräv ut egna äkta kristaller. Lägg dom i din stensamling och läs om de olika kristallerna. Detta är en perfekt present till barn som gillar att utforska och pyssla. Från 7 år. Vi rekommenderar att utgrävningen görs utomhus - det dammar rätt bra!
139 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
4M-3252
Gräva ut kristaller är en set som innehåller: 8 äkta kristaller som ligger i ett sandblock, special designad gräv verktyg, borste, förstoringsglas, display kort, förvaringspåse, detaljerad instruktioner och roliga fakta. Boxen är 17 cm x 22 cm x 6 cm. Instruktioner på engelska, franska, italienska, spanska, tyska och hollandska ligger i lådan. Förpackningen är på engelska. Från 7 år. Obs - bäst för utomhus bruk.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

4M är ett designföretag baserat i Hong Kong. Deras mål är att skapa leksaker och spel som uppmuntrar barnets naturliga nyfikenhet. Det unika utbudet av produkter tillåter barnet att utforska och lära sig om omvärlden genom experiment och "hands-on" aktiviteter. Företagets fyra ledord är kreativitet, inspiration, fantasi och glädje.