Clip-cloppers (grön)

Roliga styltor i form av hästhovar! Clip Cloppers sätts på fötterna och med hjälp av repen travar man fram. Hör, det låter som klappret från riktiga hästhovar! Eftersom man kommer upp en bit från marken känns det lite som att man faktiskt är en hög häst. De starka tjocka repen gör att barnet får god kontroll och de räfflade ytorna förhindrar att fötterna glider. Robust och utformade för att se ut som riktiga hästhovar, fast gröna. Inspirerar barnet till många timmars fantasifull och aktiv lek. Nu behöver man inte leka häst - man kan vara häst! Från 5 år och uppåt.
239 kr
CE-märkt enligt EN-71
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
FBT-50097
Aktivitetsleksak från Fat Brain Toys. Tränar grovmotorik och koordination. Innehåller 2 st (1 par) Clip Cloppers i grönt. Hästskodesign på undersidan. Exceptionellt starka material av hög kvalitet och konstruktion för god hållbarhet och säkerhet. Mått: 12 x 14 x 6 cm. Rekommenderad ålder: 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71

Fat Brain Toys är en av de ledande leksaksdetaljisterna i USA. År 2006 började grundaren Mark Carson designa några leksaker som motsvarade vad han själv letade efter - stimulerande och kreativa leksaker med obegränsade möjligheter. Resultatet blev en serie byggleksaker och roliga spel och Fat Brain Toys tog steget från detaljist till tillverkare. Vi är glada att kunna erbjuda ett urval av deras fantastiska nyheter.