Tinyly figurer Luz och stjärnan Light (från Djeco)

Stjärnflickan Luz med vän och tillbehör! Tinyly figurer har alla rörliga armar och vridbart huvud. Luz har en liten kompis som kallas Light, en lykta och ett sterainljus. Figurer som är roliga att leka med, kul att samla på och jättefina på hyllan i barnrummet. Rekommenderad ålder 4-9 år.
159 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
I Lager
SKU
DJ06942
Lek och samlarfigur från Djecos serie Tinyly. Luz & Light innehåller docka med rörliga armar och vridbart huvud, liten stjärnfigur, stearinljus och lykta. Dockan är ca 7,5 cm hög. Material: plast. Förpackningens storlek: 9,5 x 12,5 x 4 cm. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.