Thinking Putty GlowBright - Wizards Wand (10 cm burk)

Cool leklera med glitter som lyser i mörkret! Thinking Putty Wizard Wand Glow är lila med glitter i dagsljus och magiskt lysande blå i mörkret. Ladda leran med ljus, släck lampan och den glöder i en förtrollande blå färg. Leran mjuknar när man arbetar med den, den går att studsa, strecha ut och dra isär. Förvara den gärna i burken för att skydda den mot damm, men den torkar aldrig ut. Från 3 år och uppåt.
179 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TP-WD020
Leklera med spännande egenskaper från Crazy Aaron. Thinking Putty glow lyser i mörkret och har olika färger som påverkas av ljuset. Den här leran är lila i dagsljus och blå i mörkret. 90 gram lera i en plåtburk. Silikonbaserad och torkar inte ut. Giftfri, innehåller inte latex, ftalater eller vete. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.