Små pärlor - Hearts Harmony (Djeco)

Ett fint pärl set i rosa och röda nyanser som är en perfekt start för en kreativ smyckestillverkare. Det fina kitet består av 10 olika glas behållare med pärlor i olika storlekar och färger och även alla tillbehör som din lilla smyckestillverkare kan tänkas behöva för att skapa vackra pärl smycken. Djeco har även inkluderat en kreativ, visuell instruktionsbok som är enkel att följa. Rekommenderat från 7 år.
109 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09813
Ett perfekt nybörjar set eller ett underbart set med pärlor för den erfarna. Innehåller 10 glas behållare med pärlor sorterade efter storlek och färg, 2 nålar, en nålträdare, 3 m gummiband och 4 plast behållare för pärlorna att ligga i medan du skapar.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.