Klistermärken - Klänningar för fyra årstider

En söt, rosa mapp fylld med fina pappersdockor och klistermärken. Pappersdockorna behöver kläder - välj bland fina klistermärken som består av klänningar, skor, vantar m.m. allt anpassat efter de olika säsongerna. Allt förvaras i en mapp som är enkel att ta med sig överallt, perfekt under resan! Från 6 år.
79 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad åldern:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09690
Fyra pappersdockor och fyra blad med klistermärken som består av kläder och accessoarer anpassade efter varje säsong. Denna mapp är enkel att ta med överallt och har måtten 22 x 23 cm. Från 6 år. Ej för barn under 3 år pga små delar. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.