Pappersdockor och klistermärken - riddare (Djeco)

En fin mapp med fyra pappersdockor som är riddare! Dessa tappra riddare behöver klä på sig ordentligt - då är det tur att det finns allt från rustning till tillbehör att välja mellan! Klä på riddarna med de medföljande klistermärkena som är återanvändbara, så att riddaren kan kläs på om och om igen. Perfekt underhållning till resan! Från 6 år.
Reducerat pris 49 kr Ordinarie pris 79 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09693
Fyra tappra riddare som behöver kläder! En mapp med fyra ark klistermärken och fyra pappersdockor som är redo att kläs upp. Mappen är 22 x 23 cm och rekommenderad från 6 år. Ej för barn under 3 år pga små delar. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.