Lottie docka - Rosie Boo

Docka med en verklig förebild!

En söt Lottie-docka inspirerad av den verkliga förebilden Rosie Boo, en tjej som älskar djur och natur. Dockan är klädd i en manchesterklänning dekorerad med en söt kanin som representerar Rosie Boos kärlek till djur och natur, udda strumpor och kängor med extra stöd.

Rosie Boo har Downs syndrome och de olika strumporna är en symbol som vill få oss att hylla olikheter, säkert känner du till "Rocka sockorna-dagen"! Rosie Boo har bruna ögon och axellångt brunt hår av högkvalitativt nylon som inte trasslar ihop sig och går att sätta upp i olika frisyrer.

Från 3 år och uppåt.

249 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LOT-156

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Docka från Lottie Dolls.

Material: plast. Längd:18 cm.

Hår av hög kvalitet som går bra att borsta. Armar med kulleder (kan vridas ett helt varv), ben med kulleder i höfterna (tillåter split fram, bak och i sidled) och böjbara knän. Kläderna är lätta att ta av och på (kardborreknäppningar).

Rekommenderas för barn från 3+ år.

Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!