MagnaCarry - dinosaurier (skapa scen med magneter)

En lekfull värld med charmiga dinosaurier! Fäll ut den magnetiska bakgrundscenen och placera ut, och flytta runt, dinosaurier i alla möjliga storlekar och färger och mycket annat. En rolig lekscen som kan tas med överallt, lätt att fälla upp och ihop! Rekommenderas från 3 år och uppåt.
259 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
TT-3761211

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Magnetisk, bärbar scen från Tiger Tribe. med 2 ark magneter som trycks ut (förstansade) och fästes på bakgrunden. Fälls ihop enkelt, förvara bitarna i förpackningen med handtag. Designad och illustrerad i Australien. Magna Carry - Dino World hjälper till att utveckla fantasi och finmotorik. Från 3+ år. OBS! Magneter ska inte ges till barn som stoppar dem i munnen, det kan vara mycket farligt att svälja magneter - kontakta omedelbart läkare om det skulle ske.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Interaktivt, kreativt och roligt

Det australienska varumärket Tiger Tribe startades av ett föräldrapar i ett garage i Melbourne 2007. I sortimentet hittar du kompletta, portabla pysselset som stimulerar barnets kreativitet, roliga badleksaker, genomtänkta babyleksaker och interaktiva leksaker som sätter fart på både barn och vuxna! Tiger Tribe erbjuder roliga, utvecklande produkter och företaget stöder Australiens natur och djurliv genom ett samarbete med Foundation for National Parks & Wildlife.