Målarkit - glittriga drakar

Ett fint och roligt målarkit från Djeco som innehåller fyra olika häftiga drakar - redo att dekoreras med fina och glittriga färger. Dra bort delar av bilden för att få fram en klibbig yta, lägg sedan över ett av foliepapprena. Dra bort foliet för att få ett fint och glitrande resultat! Från 6 år.
149 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad åldern:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09511
Målarkit från Djeco som innehåller fyra olika drakar som behöver det lilla extra - dra bort delar av bilden för att få fram en klibbig yta, lägg sedan över ett av foliepapprena som finns i bl.a. guld, silver och glittande blått. Avsluta med att dra bort foliet för att få ett fint och glitrande resultat! Som alla Djeco målarkit är materialet av högsta kvalité. Enkla instruktioner medföljer. Från 6 år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.