Mindful maze meditationsbricka (dubbelsidig fyrklöver och stege)

Meditationsbricka för barn! Uppmuntra barnet att fokusera, bli medveten om sin andning och genom det hantera stress och oro. Brickan är dubbelsidig och her ett enklare mönster på ena sidan och ett lite mer komplicerat på den andra. Låt barnet följa linjen med fingret, andas in när fingret rör sig uppåt - andas ut när det rör sig nedåt...eller andas in när mönstret blir bredare...andas ut när det smalnar av osv. En enkel introduktionsguide (på engelska) medföljer. Ett utmärkt tyst aktivitet som introducerar barnet i mindfulnes och emotionell kontroll. Gör detta tillsammans, till en början behövs vägledning. Från 3 år och uppåt.
119 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LER-93247-FS

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Meditationsbricka för barn från Learning Resources. Vägledning på engelska (ej svenska). Plattan är tillverkad av slagtålig, godkänd plast av god kvalitet och har måtten 17,8 x 17,8 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Pedagogiska leksaker av hög kvalitet!

Learning Resources är ett amerikanskt företag som sedan många år tillbaka är väletablerade i Europa. De vill inspirera till en livslång kärlek till lärande - i skolan, hemma och på arbetsplatsen. Låt barnet ta ansvar för sitt lärande och möjliggör att det kan lyckas med det. Produkterna är av hög kvaliet, fägglada och tilltalande.