Mindful maze meditationsbrickor (3 dubbelsidiga brickor)

Meditationsbrickor för barn! Med dessa brickor kan du uppmuntra barnet att fokusera, bli medveten om sin andning och genom det hantera stress och oro. Tre dubbelsidiga brickor med ett enklare mönster på ena sidan och ett lite mer koplicerat på den andra. Låt barnet följa linjen med fingret, andas in när fingret rör sig uppåt - andas ut när det rör sig nedåt...eller andas in när mönstret blir bredare...andas ut när det smalnar av osv. En enkel introduktionsguide (på engelska) medföljer. Ett utmärkt tyst aktivitet som introducerar barnet i mindfulnes och emotionell kontroll. Gör detta tillsammans, till en början behövs vägledning. Från 3 år och uppåt.
329 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LER-93247

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Meditationsbrickor för barn från Learning Resources. Seter innehåller 3 dubbelsidiga brickor med olika andningsmönster samt en vägledning på engelska (ej svenska). Plattorna är tillverkade av slagtålig, godkänd plast av god kvalitet och har måtten 17,8 x 17,8 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Learning Resources är ett amerikanskt företag som sedan många år tillbaka är väletablerade i Europa, kända för sina pedagogiska leksaker av hög kvalitet. Man vill inspirera till en livslång kärlek till lärande - i skolan, hemma och på arbetsplatsen. Låt barnet ta ansvar för sitt lärande och möjliggör att det kan lyckas med det.