Lekset i trä - vlogger / influencer (från Plan Toys)

För alla små influencers!

Att bli en vloggare (videobloggare) är något många barn drömmer om idag och det här leksetet är utformat för att uppmuntra barnet att plocka fram sin konstnärliga talang och öva sin kommunikationsförmåga och sitt kreativa tänkande. Kamera, ringlampa, clip-on mikrofon med adapter och selfie stick-stativ. En tygpåse medföljer för enkel transport!

Från 3 år.

549 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
PT-3706

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lekset från Plan Toys. Tillverkat i trä, tyg (påsen) och gummi (ringlampan). Referensmått kamera: 8 x 5,3 x 2,7 cm. Förpackningens mått: 23 x 19 x 8 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Barn och miljövänliga leksaker!

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!