Origami - Small Boxes (Djeco)

Skapa tre olika typer av lådor med vackra papper som du sedan dekorerar med fina klistermärken! Dessa små lådor passar perfekt till att förvara småsaker och blir även en present. Du får en fin mapp som innehåller 24 pappersark, 2 sidor med klistermärken och instruktioner för tre typer av lådor. Rekommenderad från 7-13 år.
95 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08774
En fin mapp som innehåller 24 stycken pappersark som mäter 20 x 20 cm, 2 sidor med totat 105 stycken klistermärken och enkla instruktioner som visar hur du skapar tre olika typer av lådor. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.