Ballongboll - trädgård

En rolig och fin pop-ballong med trädgårds tema från Djeco! Blås upp en ballong i detta fina fodral så har du en lättvikts, flytande boll som är säker att leka med både inomhus och utomhus! Bollen passar perfekt att ha med i väskan under t.ex. resor eller utflykter! Rekommenderad från 2-7 år.
119 kr
CE
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
I Lager
SKU
DJ02051
Ett fint kit som innehåller en rolig pop-ballong i trädgårdstema och 4 stycken fina ballonger som du enkelt placerar i fodralet och blåser upp. Den uppblåsta bollen mäter ca 23 cm och du kan även använda dig av dina egna ballonger. Ett säkrare och mer hållbart val än en vanligt ballong. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.