Spela basket på bordet (från Tiger Tribe)

Dåligt med plats för en basketplan? Ingen fara, detta set får enkelt plats på bordet. Spela mot dig själv eller utmana kompisar och familj. Hela basketsetet ligger i en snygg kartong så den är lätt att ta med och man har ordning på grejerna när de inte används. Perfekt present till basketspelaren! Rekommenderas från 5 år och uppåt.
169 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
TT-3750901

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Bordsspel från Tiger Tribe. Innehåller minibasketboll (diameter 3,5 cm), minibasketkorg med ring, nät och stativ, bollkatapult, resultattavla, resultatblock. Förvaringslåda (21 x 15 x 4,5 cm) i kraftig kartong. Från 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Interaktivt, kreativt och roligt

Det australienska varumärket Tiger Tribe startades av ett föräldrapar i ett garage i Melbourne 2007. I sortimentet hittar du kompletta, portabla pysselset som stimulerar barnets kreativitet, roliga badleksaker, genomtänkta babyleksaker och interaktiva leksaker som sätter fart på både barn och vuxna! Tiger Tribe erbjuder roliga, utvecklande produkter och företaget stöder Australiens natur och djurliv genom ett samarbete med Foundation for National Parks & Wildlife.