Veterinärväska (Plan Toys)

Är gosedjuren sjuka? Ta hand om dem på bästa sätt med PlanToys underbara veterinärset i trä. Setet består av vaccinspruta, stetoskop, termometer, bandage, stödkrage, medicinflaska, 2 röntgenbilder och en fin veterinärväska i tyg med handtag och kardborrebands-knäppning. Ett riktigt fint lekset som passar fint för små händer. Från 3 år och uppåt.
339 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
PT-3490
Lekset veterinärväska från PlanToys. Tillverkat i trä. Väskans mått: 21 x 17,5 x 8 cm. Spruta 9 cm (som referens när du tittar på bilden). Stödkragen och väskan tål 40 grader handtvätt och kan strykas på medelhög värme. Tränar finmotoriken och koordination samt uppmuntrar fantasilek. Utvecklar sociala samspel, språk och kommunikationsförmåga. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!