Wingamajigs penna med snurrande vingar - gul-rosa trollslända (fidgetleksak)

Roliga trollsländor för bättre fokus! ARK Wingamajigs ™ är roliga fidgetleksaker med vingar som träs på en penna och snurras för att hålla händerna sysselsatta och bidra till bättre fokus och koncentration. Finns i olika färger och designer, den här har "dubbla vingar" - två trollsländor som kan snurras separat. Använd på en penna utan suddgummi - en penna kommer med. Produkten ska EJ användas för att tugga på. En färgglad interaktiv fidget som är rolig för alla åldrar, både barn och vuxna. Rekommenderas från 5 år och uppåt.
129 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
ARK-WINGSTRL-GR

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

1 st ARK Wingamajigs ™ sensorisk fidget med två par vingar. Design: Trollslända gul/rosa (med två vingar som kan snurras separat). Används för att hålla händerna sysselsatta och därmed skapa bättre fokus och ökad koncentration. Passar bäst på pennor utan suddgummi. OBS! - produkten ska EJ användas för att tugga på. Designad och tillverkad i USA. Rekommenderas för barn från 5 år och uppåt under vuxen övervakning.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

För alla med tuggbehov! 

ARK Therapeutic är ett amerikanskt familjeföretag som tillverkar innovativa terapiverktyg och produkter för barn och vuxna med särskilda behov. Företaget startades av ett par, hon logoped, han ingenjör, och de har som mål att skapa lösningar som gör livet enklare för dig och dina nära och kära. Här hittar du noga utvalda tugghjälpmedel av hög kvalitet, både coola tuggsmycken och rejäla penntoppar.