Jumbo insektsburk (1 st, slumpmässig färg)

Fånga en insekt! Undersök och upptäck naturen med en färgglad insektsburk. Placera insekten, eller det du vill titta närmare på i burken, skruva på locket och för vingarna på toppen åt sidorna - nu är hela locket ett förstoringsglas (3,5x förstoring) och du kan i lugn och ro studera det du fångat. Burken har lufthål så att du inte skadar insekten (men kom ihåg att släppa ut den igen när du är klar.) Från 3 år och uppåt
95 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
I Lager
SKU
LER-2781

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Insektsburk från Learning Resources. OBS! Endast 1 burk i en av dessa färger, om ni önskar en speciell färg så skriv det i meddelanderutan! Tillverkad i tålig plast. Förstoring i locket, 3,5x. Burkens mått: höjd 11,5 cm, diameter 9 cm. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Pedagogiska leksaker av hög kvalitet!

Learning Resources är ett amerikanskt företag som sedan många år tillbaka är väletablerade i Europa. De vill inspirera till en livslång kärlek till lärande - i skolan, hemma och på arbetsplatsen. Låt barnet ta ansvar för sitt lärande och möjliggör att det kan lyckas med det. Produkterna är av hög kvaliet, fägglada och tilltalande.