Katt-pussel med 3 bitar (Plan Toys)

Ett fantastiskt pussel med tre bitar! En charmig kattfamilj som barnet kan placera på den utstansade brickan. Kanske ni blir inspirerade att berätta en historia om den lilla kattfamiljen också? Pusslet är väldigt skönt att hålla i, tillverkat helt i PlanWood med mjuka sköna kanter. Härligt greppvänligt för de yngsta. Från 18 månader och uppåt!
219 kr
Eko CE
Rekommenderad ålder:
  • 1 år
  • 2 år
I Lager
SKU
PT-4637
Pusselbricka (21 x 14 cm) med 3 pusselbitar tillverkade i PlanWood (malda restprodukter från träproduktionen, färgade med organiska färger och blandade med ett organiskt bindemedel). Från 18+ månader. Tllverkare: Plan Toys.
Mer information:
CE-märkningCE
EkoEko

PlanToys är företaget som sedan 30 år tillbaka jobbat för att barn ska kunna leka med fina, pedagogiska leksaker som både är roliga och snälla mot miljön. Leksakerna är tillverkade i massivt trä eller, den egna uppfinningen, PlanWood som är malda restprodukter från träproduktionen vilka infärgats med organiska färger och därefter blandats med ett organiskt bindemedel. PlanWood gör det möjligt att ge leksakerna former som inte massivt trä tillåter. Mycket behagliga att hålla i och härliga att leka med!