Kirigami papperskulor (Djeco)

Fina pappersdekorationer! Klipp ut stjärnorna ur vackert mönstrade pappersark, vik dem, trä ihop dem, fäst stickers i topparna och skapa färgglada konstverk att hänga upp. Pysselsetet räcker till 3 "taggbollar", en stor och två små. Använd mallen för att göra fler bollar med egna papper. Perfekt att dekorera med till jul, kalaset, i barnrummet eller var och när som helst! Rekommenderad ålder 8-14 år.
109 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08765

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Papperspyssel, kirigami, från Djeco. Material till 3 bollar/stjärnor-1 stor och 2 små. Innehåller 12 ark till en stor stjärna/boll och 8 små ark till två små, nål och tråd samt 200 stickers att sammanfoga hörnen med. Arken mäter 20 x 20 cm. Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.