Klistermärken - djur (Djeco)

Kossor, grisar, grodor och blommor m.m. - allt du behöver för att skapa roliga bakgrunder till dina teckningar, dekorera inbjudningskort och lådar m.m. Dessa roliga klistermärken kommer i en fin mapp som innehåller 4 stycken ark med 160 stycken klistermärken! Rekommenderad från 4 år.
45 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08841

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Fina klistermärken i djur-tema som kommer i en fin och praktisk liten mapp. Mappen innehåller 4 stycken ark med 160 stycken härliga djur klistermärken som kan användas till att dekorera teckningar och brev m.m. Arken är 20 x 20 cm. Från Djeco. Från 4+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.