Klistermärken - små kompisar (Djeco)

Gulliga små klistermärken med djurmotiv. Dessa söta klistermärken är fina att anvönda på inbjudningskort, brev eller för att klistra på teckningar t.ex. Klistermärkena förvaras i en fin mapp som är enkel och praktisk att ta med överallt. Välj bland 160 stycken olika klistermärken! Rekommenderad från 4 år.
45 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ08842

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Använd dessa söta klistermärken till att dekorera bl.a. teckningar och inbjudningskort! Klistermärkena kommer på 4 stycken ark som är 20 x 20 cm och förvaras i en söt mapp som är fin att behålla även när klistermärkena tar slut. 160 stycken fina klistermärken från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.