KORXX Cuboid Set XS (35 bitar)

Bygg med korkblocken KORXX! Set med fina korkblock i två olika storlekar. Levereras i en fin filtlåda som är perfekt för snygg och praktisk förvarig av klossarna. Förpackningen innehåller block i storlekarna 6 x 6 x 3 cm och 12 x 6 x 3 cm. Blocken har avfasade kanter och polerade ytor.
999 kr
Ekologiskt materiel / tillverkning CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
I Lager
SKU
KOR-90071
35 block De pressade KORXX bitarna är fria från skadliga ämnen (ftalater, dioxiner, formaldehyd). Produkten följer de riktlinjer för barnleksaker (under 3 år) och normen DIN EN 71. Man bör dock vara försiktig så att yngre barn inte äter bitar.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
EkoEkologiskt materiel / tillverkning
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

"En bra leksak bör först av allt vara rolig... lycka är viktigt för barnets utveckling." Det menar man på KORXX - någonting vi håller med om till 100% här på ABC Leksaker! KORXX byggblock har en mycket behaglig yta, är mjuka, tysta och mycket hållbara. Klossarna är tillverkade av förnyelsebara resurser och det naturliga korkmaterialet med en behaglig lukt och konsistens är ett idealiskt material för en frisk, glad lekmiljö. Uppmuntrar kreativiteten och främjar utvecklingen av finmotoriken. Kul och lärorikt för barn och vuxna i alla åldrar. Godkända från 3 år men kan användas av yngre barn under uppsikt.