Collage - små husdjur (från Djeco)

Kreativt velourpyssel med husdjur! Så här går det till att göra sitt collage: Välj ett kort (12 fina kort med ljuvligt söta husdjur följer med), välj ett av de transparenta klistermärkena med klister på båda sidorna (det finns djur, blommor, blad mm) som du fäster på kortet. Välj sedan ett velourpapper och lägg ovanpå - avlägsna och använd till fler kort. Kan även användas för att dekorera kort, dagböcker etc. Rekommenderad ålder 6-10 år.
149 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
DJ09469
Pysselset från Djeco. Innehåller 12 kort (16 x 14 cm) med husdjursillustrationer, genomskinliga klistermärken och velourpapper i en mapp (11 x 15,5 cm) med resårband, samt visuella instruktioner. Förpackningen (15,5 x 18,5 x 3 cm) består av en låda med lock. Från 6+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.