Pappersdockor och klistermärken - Mycket mode

Denna söta mapp innehåller massor av återanvändbara klistermärken som kommer tillsammans med 4 pappersdockor som behöver klä på sig. Välj bland klistermärkena för att klä upp de tjusiga dockorna. Det finns allt från klänningar till accessorarer att välja mellan. En perfekt reseleksak! Från 6 år.
79 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09691
I denna mapp finns det fyra pappersdockor som är redo att kläs upp och även fyra blad med klistermärken som består av kläder och ac cessoarer till pappersdockorna. Mappen är 22 x 23 cm och rekommenderas från 6 år. Ej för barn under 3 år pga små delar. Från Djeco.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.