Färgläggningskit - 4 årstider (Djeco)

Fint målarkit perfekt för de yngre konstnärerna! Använd de stora tuschpennorna för att färglägga de söta formerna som sitter på 6 olika planscher. Här spelar det ingen roll hur mycket färg som hamnar utanför bilden - när du är klar är det bara att trycka ut formerna och vips så har du ett vackert resultat! Rekommenderas för barn i åldern 3-6 år.
159 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
Ej i lager
SKU
DJ08991
Målarkit från Djeco - 6 planscher och 4 olika tuschpennor med en färg på varje ände av pennan, sammanlagt 8 olika färger. Mått: 23 x 16,5 x 4cm. Hög kvalitet. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.