3D målarkit - fantasiskog (Djeco)

Spännande färgläggningspyssel med 3D-bilder! Färglägg de förtryckta bilderna, sätt på dig 3D-glasögonen och upplev dina konsverk på ett nytt sätt. Förpackningen innehåller 4 olika motiv från skogen, ett par 3D-glasögon av kraftig kartong och 7 färgpennor. Ett kul och annorlunda pyssel för alla som älskar att färglägga! Rekommenderad ålder 7-13 år.
289 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08652
Färglggningskit med 3D-effekt från Djeco. Innehåller 4 färgläggningsbilder 7 färgpennor och 3D-glasögon i kartong. Förpackningens mått: 23,5 x 23 x 4 cm. Från 7+ år
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.