Färglägg efter nummer - Sagor och legender (Djeco)

Komplett färgläggningskit från Djeco! Ett ljuvligt färgläggningskit med 4 tavlor preparerade med nummer som du fyller i med hjälp av färgschemat och de 7 härliga tuschpennorna med dubbla spetsar. En tjockare mjuk och en tunnare hård. 4 olika motiv hämtade från sagor och legender! Visuella instruktioner. Allt material, av bästa kvalitet, förvaras i den praktiska asken. Rekommenderad ålder ca 7-13 år.
Reducerat pris 129 kr Ordinarie pris 249 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ08643
Målarkit färglägg efter nummer från Djeco. Innehåller 4 förtryckta kort med motiv sagor och legender, 7 pennor och visuela instrukyioner. Förpackningens mått: ca 16.5 x 23 x 4 cm. Från 7+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.