Tavlor att metallisera - robotar (från Djeco)

Pyssel med metallfolie! Ett komplett pysselset med coola, glittriga robotar. Lägg folien på de självhäftande ytorna på bildkorten och gnugga lätt så att de fastnar. Resultatet blir en snygg bild med metallglittrande ytor. Förpackningen innehåller 4 kort med klistriga ytor, 15 ark metallfolie i olika färger, 1 verktyg och en instruktionsbok. Rekommenderad ålder: 7-13 år.
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09515
Metallfoliepyssel från Djeco. Innehåller 4 illustrerade motivkort med robotar, 15 ark metallfolie i olika färger och ett verktyg samt instruktioner. Förpackningens storlek: 16,5 x 23 x 4 cm. Från 7+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.