Målarkit - glittriga djur i trädgården

Dekorera fyra fina trädgårdsteckningar med glitter- enkelt och utan att det blir stökigt! Detta underbara målarkit innehåller fyra teckningar som saknar det lilla extra! Med hjälp av det lilla verktyget som medföljer är det enkelt att dra av delar av pappret för att få fram en självhäftande yta. Skaka förskiktigt ut glitter på ytan, jämna ut det med en pensel som ingår, och skaka av resterna in i kartongen.Från 7-13 år.
209 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
Ej i lager
SKU
DJ09503
Dekorera glittriga fjärilar med en fin målarkit från Djeco. Allting kan göras inne i kartongen för att minska röran. Innehåller fyra kort med trädgårdsscener, 6 glitterfärger, ett skrapande verktyg (för att lyfta av pappret på de täckta ytorna) och en målarpensel. Från 7-13 år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Djeco är ett franskt företag som startade 1954 när grundaren, mamma till den nuvarande VDn, utvecklade lärorika leksaker med betoningen läggs samtidigt på grafiska design och detaljer - alltifrån leksaken till förpackningen den kommer i. Detta gäller alla leksaker, från pussel och nattlampor till gnuggisar. Kvaliteten på leksakerna och materialet är mycket hög, något som bidrar till både en rolig lek såväl som en kreativ upplevelse. Välj din favorit här nedan - vi utför snabba leveranser.