Color it and go - safari vilda djur (Jaq Jaq Bird)

Måla fritt och efter halvfärdiga bilder! Color It & Go-raderbar bok med safarimotiv på omslaget har 8 sidor, hälften helt blanka, hälften med en halv bild av olika djungeldjur som man genom att kopiera spegelvänt och färglägga färdigställer. Alla Color It & Go-produkter levereras ihop med fyra dammfria ButterStix®. Torka bara av med en fuktig trasa för att radera och skapa om och om igen. För barn från 3 år och uppåt.
289 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
I Lager
SKU
JJB-CCB-SAF

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Målarbok från Jaq Jaq Bird. Safarimotiv på omslaget. Innehåller 8 sidor som kan torkas av med en fuktig trasa och återanvändas om och om igen. Material: Polyester, polypropen (bok), olja, titan, pigment, stearinsyra (kritor). Mått: 20 x 20 cm. Boken hålls samman med kardborreknäppning. OBS! Torka alltid av efter användning, kritorna kan ge fläckar om de sitter kvar i flera dagar. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Återanvändbara kreativa produkter

Portabla kritböcker, svarta-tavlan-dekaler och suddbara pennor och dammfria kritor att måla med hittar du hos varumärket Jaq Jaq Bird®.

Företaget startade i liten skala i Washington DC av en 3-barnsmamma som behövde bra underhållning för barnen när de under en köksrenovering spenderade ett antal familjemiddagar på restaurang.

Här hittar du hållbara och återanvändbara produkter som låter barnet utveckla sin naturliga kreativitet!