Thinking Putty - Flower Finds hitta-i-putty (10 cm burk)

Rolig silikonlera med blommor och gömda insekter! "Hide inside" är en genomskinlig Thinking Putty med färgglada blommor i - titta noga för att hitta de 6 insekterna i blomsterhavet! Hur snabbt hittar du dem alla? Det finns bara en av varje sort. Den här sorten har fast textur och går som alla lerorona att studsa, snäppa, riva och skulptera med. Visste du förresten att det finns mellan sex och tio miljoner olika insekter i världen? Från 3 år och uppåt. Kul för alla åldrar!
149 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TP-FD020
Thinking Putty serie "Hide inside" från Crazy Aaron. Burken (Ø 10 cm) innehåller 90 gram lera av giftfritt silikon. Denna lera har en fast textur och innehåller många små bitar med blommor och 6 små bitar med insekter att keta efter. Torkar inte ut. Den giftfria silikonleran tillverkas i USA av exceptionella individer med funktionshinder. OBS! De genomskinliga lerorna kan kännas lite "oljiga" och kladdiga efter transporten men efter bearbetning blir de som de ska vara igen. Från 3+ år
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.