Thinking Putty - Vattenfall (10 cm burk)

En annorlunda leklera från Crazy Aaron! Leran är helt transparent blå och för tankarna till ett majestätiskt vattenfall. Leran kan studsas, rivas isär, och sträckas. Texturen är mellanhård till en början men mjuknar när den bearbetas. Flytande glas flyter och rör sig annorlunda än andra Thinking Puttys på grund av den unika sammansättningen. Från 3 år och uppåt.
199 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TP-FW020
Leklera Thinking Putty från Crazy Aaron. Mellanhård textur. Tillverkad i USA av giftfri silikon och torkar aldrig ut. Innehåller 90g äkta Crazy Aaron's Thinking Putty. OBS! De genomskinliga lerorna kan kännas lite "oljiga" och kladdiga efter transporten men efter bearbetning blir de som de ska vara igen. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.