Thinking Putty med doft - Jungaloha (banan, 7 cm burk)

Thinking Putty med banandoft! Alla Thinking Puttyleror har olika egenskaper - den här mellanstora burken innehåller gul lera som doftar av banan! Leran kan arbetas med på många sätt, t ex dras ut som ett tuggummi, studsas som en boll och rivas av som ett papper. Förvara den i burken när den inte används för att skydda den mot damm. Torkar aldrig ut och är härligt avstressande att arbeta med i händerna. Från 3 år och uppåt.
99 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TP-JA055
Mellanstor burk Thinking Putty silikonlera från Crazy Aaron. Burken har diametern 7 cm och innehåller 20 gram lera. Jungaloha är gul med doft av banan. Leran har mjuk textur och torkar inte ut. Bör förvaras i burken när den inte används. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.