Thinking Putty GlowBright - Dragon Scales (10 cm burk)

Leklera med cool effekt! Kanske har det aldrig existerat några drakar, men de har ändå fascinerat mänskligheten i evigheter. Dragon Scales är en sagolik lera som lyser med en mystisk grön färg i mörkret när du laddat den med en lampa - och glittrar vackert med lila, guld, grönt, svart och silverglitter. Leran mjuknar när du arbetar med den och kan knådas, rivas av, strechas och studsas. Leran torkar inte ut men bör skyddas från damm och smuts. Förvara den i plåtburken den kommer i. Från 3 år och uppåt.
179 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år
Rekommenderad ålder:
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
TP-DS020
Leklera Thinking Putty från Crazy Aaron. Leran lyser i mörkret om den laddas med en lampa innan. Glittereffekt. Tillverkad i USA av giftfri silikon och torkar aldrig ut. Innehåller 90g äkta Crazy Aaron's Thinking Putty. Från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.