Thinking Putty Magnetic - Tidal Wave

Magnetisk lera med spännande effekter! På jakt efter den perfekta vågen? Prova en elektromagnetisk! Elektromagnetiska krafter är oerhört kraftfulla och spännande - precis som tidvatten. Tidal Wave Thinking Putty är skapad för att efterlikna effekten som uppstår då tidvattnet strömmar in. En kraftfull magnet hjälper dig att skapa otroliga effekter. Ladda leran med magneten och titta på när den blå kanten förflyttar sig mot den i det osynliga magnetfältet. Du kan t o m se krusningar på ytan - precis som på havet! Från 8 år och uppåt.
199 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 8+
I Lager
SKU
TP-TD020
Crazy Arons magnetisk Thinking Putty. Innehåller inga ftalater, PVC eller BPA. 90 gram lera i en plåtburk med medföljande magnet. Leran är mjuk (efter att den bearbetats) och går att sträcka ut. Tillverkad i USA. Från 8+ år.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

Thinking Putty är en unik lera som finns i många olika utformningar och färger. Eftersom Crazy Aarons Thinking Putty är baserade på silikon polymerer har den fantastiska egenskaper som fascinerar de flesta. Leran tänjer sig som tuggummi, studsar som en boll, rivs sönder som ett papper, splittras som porslin och flyter ut i en pöl. Till detta torkar den aldrig. Thinking Putty tillverkas i USA och innehåller självfallet inga giftiga ämnen. Vad sägs om en Slime Putty, Vintergatan, eller kanske en magnetisk? Med ett brett utbud för både vuxna och barn har vi något för alla. Gör ditt val här nedan idag - vi levererar omgående.