Hej och välkommen till ABC Leksaker!

Vi är glada att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment av roliga och lärorika leksaker. Vi väljer våra produkter med omsorg, främst leksaker av hög kvalitet, gärna med ett pedagogiskt syfte. Det ska vara roligt och lärorikt att leka med leksaker och att spela spel.

Vi har ett stort lager med över 4000 olika artiklar och vi skickar ut varorna till kunden oftast inom ett dygn. Har du frågor så hör gärna av dig till kundservice@abcleksaker.se.

Karta över ABC Leksaker i Danderyd

Kontakta oss

VIll du komma i kontakt med oss?
Vi vill gärna att du hör av dig på det sätt som är enklast för dig!

TELEFON: 08 444 90 87

E-POST:
kundservice@abcleksaker.se

CHATT:
i rutan längst ner till höger

ÖPPETTIDER:
9-15, mån-fre

Vi svarar på allt så snart som det bara går! 

Betalning, frakt och leverans

De flesta ordrar skickas med PostNord och levereras till ditt utlämningsställe, oftast nästa arbetsdag. Betalningen för dessa beställningar sker online via Klarna (faktura, kort- eller direktbetalning) eller DIBS (kortbetalning). För skolor och myndigheter kan vi ordna fakturor och företagspaket. Frakten kostar 49 kr, och det är fraktfritt för ordrar över 1000 Skr.

Om du bor i närheten är det även möjligt att hämta din beställning på vårt lager i Danderyd. Du kan hämta din beställning i princip bara några minuter efter att du har lagt den! Betalningen för dessa ordrar sker via nätet eller på plats med Swish eller kortbetalning (inga kontanter). 

Tyvärr har vi ingen butik, och det är inte möjligt att vandra bland hyllorna på lagret och handla här. Även om vi tycker om att visa upp våra leksaker på ett personligt sätt, så är lagret ordnat för plock och inte för köp, och våra system hanterar online beställningar mycket bättre än beställningar på plats. 

Om du har valt att hämta dina varor hos oss, kan det vara lite knepigt med just Google Maps. Vårt lager finns på Vendevägen 85b, i Danderyd, på baksidan, på lastkajen. Ring gärna om du inte hittar hit.

Om du vill ha flera detaljer om köpvillkor, kan du hitta mer information här: KöpvillkorHur handlar jag? och Frågor och svar

 

Företagets uppgifter:

ABC Leksaker AB
Box 122
182 12 Danderyd
SVERIGE

Org nr: 556801-1646
Innehar f-skattebevis

Hör gärna av dig med åsikter, idéer för nya produkter, förslag, produkterfarenheter - eller bara för att säga hej! 

Besök gärna vår blogg, följ oss på instagram, facebook och/eller twitter för information om nyheter, och prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för lektips, veckans vara och roliga leksaker och barnprodukter!

Kontakta oss här