Smart Games - Smart Farmer

Träna hjärnan på bondgården! Ett roligt enmansspel med 60 utmaningar - från nybörjare till expert! Här gäller det att hålla alla djurarterna skiljda från varandra. Välj en utmaning och placera djuren enligt kortet. Försök nu att med hjälp av staketen bygga en hage till varje djurart. Det finns bara en lösning...och i de svårare utmaningarna kommer även vattenhoar med i bilden! Passar barn från 5 år.
329 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
Ej i lager
SKU
SG-091

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Spel för en spelare från Smart Games. Innehåller spelplan, staket, djur och ett spiralinbundet häfte med 60 utmaningar i 4 svårighetsnivåer som passar alla från nybörjare till mästare. Träna flexibelt tänkande, att planera, koncentration, problemlösning mm. Förpackningens mått: 24 x 24 x 6 cm. Från 5+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

SmartGames har kluriga spel med olika utmaningar för en spelare-men visst kan man även träna hjärncellerna med en vän och lösa utmaningarna tillsammans. Alla spel har 4-5 olika nivåer, från nybörjare till specialist. Spelen är dessutom alla i kompakt utförande och/eller med en praktisk förpackning som lätt kan tas med-spela var som helst och när som helst!