ARK dragon bite (välj hårdhet, färg)

Ett tufft terapeutiskt halsband för bättre fokus! Ett coolt hängsmycke med en drake som kan hjälpa barn och vuxna, med tuggbehov, att koncentrera sig bättre under lektioner, läxläsningn och andra aktiviteter. Arks tuggsmycken rekommenderas vamt som ett alternativ till att tugga/bita på fingrar, knogar, ärmar, pennor etc då man behöver lugna ner sig och fokusera. Justerbar halsbandssnodd med lätthanterligt "lås". ARKs alla tuggprodukter finns i olika hårdheter. Dragon bite finns i följande varianter: mjuk (röd) - för den som tuggar mycket försiktigt. XT (svart) - XT står för "Xtra Tough" rekommenderas för dem som tuggar måttligt hårt. XXT (blå) - XXT står för "Xtra Xtra Tough" rekommenderas för dem som gillar att tugga på fasta föremål med ordentligt motstånd Halsbandet är ett terapeutiskt hjälpmedel, ingen leksak, och rekommenderas inte för mycket ivrigt/aggressivt tuggande.
Från 209 kr
CE EjUnder3
Rekommenderad ålder:
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
ARK-DRAGON-valj
Tugghalsband från ARK med tre olika hårdheter (densitet). Tillverkad i USA. CE-märkt som medicinskt hjälpmedel. Detta är ingen leksak utan ett terapeutiskt hjälpmedel-rekommenderas INTE för mycket ivrigt/aggressivt tuggande. Tvätta smycket före och, vid behov, efter användning med mild tvål och vatten. Diskmaskinsäker upp till 70 grader C. Halsbandsnodd längd 85 cm (justerbar). Rekommenderas för åldern 5 år och uppåt. Rekommenderas speciellt för personer som har autism, sensoriska behov, ångest, ADHD, etc. Mått (ca): 5 x 3 x 1 cm.
Mer information:
CE-märkningCE
Ej under 3EjUnder3

ARK Therapeutic är ett familjeföretag som tillverkar innovativa terapiverktyg och produkter för barn och vuxna med särskilda behov. Företaget startades av ett par, hon logoped, han ingenjör, och de har som mål att skapa lösningar som gör livet enklare för dig och dina nära och kära. Här hittar du noga utvalda tugg hjälpmedel av hög kvalitet, från Krypto-bite pennor till sensoriska bokmärken.