Finn docka - Loyal Companion

En fin docka med en verklig förebild! Finn Loyal Companion är inspirerad av Hayden, en 8-årig autistisk pojke som älskar rymden. Klädd i sneakers, jeans och t-shirt i sin favoritfärg blå kommer han med sin resurshund Cookie, med bandana och koppel, och flera tillbehör. För rymdäventyren har han en tränings-astronautdräkt och skor, och för att klara vardagen bättre ett par skyddslurar och solglasögon som kan hjälpa till att stänga av lite när intrycken från omvärlden blir för stora. Från 3 år och uppåt.
299 kr
CE-märkt enligt EN-71 Ej lämplig för barn under 3 år Prisbelönad produkt
Rekommenderad ålder:
  • 3 år
  • 4 år
  • 5 år
  • 6 år
  • 7 år
  • 8+
I Lager
SKU
LOT-128

Lekande lätt på nätet sedan 2005!

Lottie, Finn & friends-docka med tillbehör från Arklu. Finn Loyal Companion är 18 cm lång, har brunt hår och gröna ögon. Kläder och tillbehör medföljer. Kläderna är lätta att ta av och på tack vare kardborreknäppningarna. Dockan ha kulskålsleder (helt varv), kulskåls höfter (tillåter split fram, bak och i sidled), böjbara knän och huvudet kan vridas i sidled. Rekommenderas för barn från 3+ år.
Mer information:
CE-märkningCE-märkt enligt EN-71
Ej under 3Ej lämplig för barn under 3 år
PrisbelönadPrisbelönad produkt

Dockor som uppmuntrar lek!

Lottie och Finn är innovativa dockor för barn i åldern ca 3 till 9 år. De är baserade på vetenskapliga proportioner av ett 9-årigt barn och har spännande intressen som passar åldern. Kläderna har välarbetade detaljer och är lätta att ta av och på tack vara kardborrknäppningar. Lottie och Finn finns i många varianter som uppmuntrar olikheter och ger utrymme för en lekfull barndom. Många av dockorna har verkliga barn som förebilder!